Cake met chocoladepudding

 

IMG_1297

Heb jij dit keer zin in een heerlijke cake met chocoladepudding? Lees dit recept gauw, want dit is het recept van een cake met choladepudding met verse ingrediënten!

Benodigdheden

Cake

  • 3 eieren
  • 200 gram suiker
  • 200 gram boter
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 glas melk
  • 2,5 glazen bloem

Chocoladepudding

  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 4 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels maizena
  • 4 deciliter melk

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng in een kom de eieren en de suiker met een mixer. Vervolgens doe je er 200 gram boter bij, dit meng je goed door. Daarna voeg je melk, bakpoeder en vanille suiker toe. Als je dit goed met elkaar hebt gemengd, doe je er 2,5 glazen bloem bij. Blijf mixen tot je een goed beslag hebt.

Stort het beslag in een ingevette en bebloemde bakvorm. Bak de cake gaar op 175 graden.

Ondertussen maak je de choladepudding. Eerst doe je wat melk in een pan met wat maïzena, suiker en cacaopoeder. Blijf roeren tot de pudding kookt. Als de pudding klaar is, laat je het even afkoelen.

Als je cake klaar is, maak je er gaten in met een appelboor. Daarna doe je in elk gaatje wat pudding in en vervolgens smeer je chocoladepudding over de hele cake. Nu maak je kruimels met de kleine cakestukjes die je met een appelboor eruit hebt gehaald. Dit strooi je over je cake.

Laat je cake eerst een anderhalf uur afkoelen.

Na een anderhalf uur is je cake klaar om op te eten! Eetsmakelijk

Tip: op de afbeelding kunt u stapsgewijs zien hoe het moet.

Veel kookplezier!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s